RESTYLER

RESTYLER by Marleen van Doorn

Tijd voor verandering? Zin om je huis of werkruimte te RESTYLEN?

Inspiratie of advies nodig?

Een frisse wind door de ruimte.

Hoe richt je je huis of werkruimte zo in dat je je er prettig in voelt? Hoe zorg je ervoor dat je er goed in kunt leven of werken zonder dat het direct een rommel wordt? Hoe combineer je kleuren en materialen om een harmonieuze omgeving te creëren?

Veel mensen vinden het lastig om op al deze vragen een passend antwoord te vinden. RESTYLER biedt hulp voor een origineel, onafhankelijk en deskundig advies afgestemd op jouw budget. Dit kan variëren van losse kleur-, materiaal-, meubel- en lichtadviezen tot het compleet ontwerpen en inrichten van het interieur.

Ieder interieur is een afspiegeling van jouw smaak, creativiteit en levensstijl. Het moet aansluiten op jouw behoeften, daarom begin ik altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek, dat natuurlijk geheel vrijblijvend is.

Wie zit er achter RESTYLER….even voorstellen:

Mijn naam is Marleen van Doorn. Na afronden van de opleidingen NIMETO – reclame en presentatie te Utrecht en de Hogeschool voor de Kunsten te ’s-Hertogenbosch ging ik aan de slag als Visual Merchandiser. Daar kwam ik in contact met een ontwerpbureau welke dessins ontwikkelde voor textiel, behang, etc. In de avonduren schilderde en tekende ik vele motieven, dieren en structuren. Het animo was groot dus trok ik de stoute schoenen aan en ging ik voor mezelf aan de slag. Van 2000 tot 2005 heb ik meer dan 500 dessins gemaakt en deze in binnen‑ en buitenland verkocht. Vele steden gezien, fabrikanten bezocht en op internationale beurzen gestaan. Hierdoor werd mijn passie voor interieurontwerp‑ en advies aangewakkerd. Oplossingen bedenken voor standbouw, aankleden en presenteren van artikelen. Door mijn opleidingen en ervaringen was RESTYLER al snel een feit en maakte ik metamorfose plannen voor particulieren en interieur adviezen en ontwerpen voor bedrijven en overheidsinstanties. Geweldig werk!

Na een aantal opdrachten opgeleverd te hebben kwam ik tot de conclusie dat een interieur pas echt af is met mooie kunst aan de muur. De kwasten weer tevoorschijn gehaald en zodoende geniet ik weer van het maken van grote schilderijen en muurschilderingen. Mijn inspiratie haal ik uit flora, fauna en de kleuren van o.a. Zuid Afrika en Azië. Maar ook door dingen om mij heen, alles inspireert. Zo ook voor het maken van interieurplannen. Jij en jouw spullen en meubels zijn mijn inspiratie, het uitgangspunt om een origineel en prettige woon‑ of werksfeer te creëren.

 

Dennekampke 8 | 5221 BJ s-Hertogenbosch | T 073-6313337 | M 06-18391294 | (C) 2015 designed by Marleen