RESTYLER

Diensten particulier

(RE)STYLEN

Aan de slag!

Interieuradvies nodig?

Je huis gevuld met leuke meubels en accessoires, maar het staat niet naar je zin. Ik kan je helpen bij een andere indeling en je laten zien hoe je je eigen spullen op een andere manier kunt gebruiken. Tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek bij jouw thuis inventariseren we je wensen en bespreken we samen nieuwe mogelijkheden. Bij een tweede afspraak kom ik met een uitgewerkt plan om je huis te veranderen en gaan we, als je wilt, direct met meubels schuiven. Ook geven we je ideeën over kleur, stoffering, meubels en accessoires die je eventueel kunt kopen.

Een nieuw huis?

Een nieuw huis gekocht, maar nog geen idee waar je meubels komen te staan? Ik help je graag op weg. We gaan naar je oude huis om te kijken welke spullen er mee gaan naar het nieuwe huis. Aan de hand van de bestaande spullen en eventuele nieuwe aankopen maken we een indeelplan voor de nieuwe woning. Op de dag van verhuizing zijn wij erbij om te zorgen dat je meubels op de juiste plek terecht komen.

Huis te koop?

RESTYLER kan je helpen om je huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Bij een verkoopstyling loop ik met je samen het gehele huis door en geef je direct adviezen om uw woning verkoopklaar te maken. Wij streven er hierbij naar om met geringe inspanning en minimale kosten een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

RESTYLER biedt de volgende mogelijkheden:

Mondeling advies
het advies bestaat uit een bezoek aan huis waarbij wij u gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies geven. U kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk te brengen.

Uitgewerkt advies
het advies begint met een bezoek aan huis. Samen met u bekijken wij de ruimte(s) en spreken wij met u door wat uw wensen zijn. Vervolgens werken wij het plan uit in de volgende onderdelen:
– interieuradvies
– moodboard (sfeercollage)
– lichtadvies
– accessoires advies
– materiaal advies
– uitgewerkte plattegrond

Na styling
Wellicht heeft u nadat alle spullen en meubels op de plaats staan, de gordijnen hangen, de muren geschilderd zijn, nog behoefte aan na styling. De ‘finishing touch’. Ik maak dan met eventueel nog nieuwe accessoires de ruimte af. Richt de kasten goed en overzichtelijk in, geef de planten de juiste plaats, stel de verlichting goed af etc. Met deze na styling zetten we samen de puntje op de ‘i’ voor een optimaal resultaat.

Voor prijzen, zie TARIEVEN

 

Dennekampke 8 | 5221 BJ s-Hertogenbosch | T 073-6313337 | M 06-18391294 | (C) 2015 designed by Marleen