RESTYLER

Diensten bedrijven

Nieuw pand? Reorganisatie? Interne verhuizing? Nieuw bedrijf aan huis? Genoeg redenen om eens kritisch naar de werkomgeving te kijken.

Wat wil je met je bedrijf uitstralen? Hoe moeten de ruimtes ingedeeld worden? Wie komt waar te zitten? Welke meubels? Kleur– en lichtgebruik? Welke planten, accessoires, kunst? Hoe moet de entree, de balie etc eruit komen te zien? Allemaal vragen waar ik je mee kan helpen. Tevens kan ik de huisstijl voor je verzorgen.

Of misschien is je bestaande werkomgeving toe aan een frisse wind. Heeft het wel de uitstraling en de sfeer die bij het bedrijf past? En is de indeling nog wel duidelijk, praktisch en logisch? Ik kijk graag mee en wil laten zien dat met kleine veranderingen grootse resultaten geboekt kunnen worden. Ook als de werkomgeving gewoonweg leuker, professioneler, eigentijdser, stijlvoller of inspirerende mag, kun je bij mij terecht, want een prettige omgeving maakt werken alleen maar leuker! Want net zo belangrijk als klimaat beheersing, akoestiek, en temperatuur zijn de aankleding, sfeer en comfort van het gebruik van de werkruimtes

 

Dennekampke 8 | 5221 BJ s-Hertogenbosch | T 073-6313337 | M 06-18391294 | (C) 2015 designed by Marleen