RESTYLER

Gedateerde woonkamer opnieuw gerestyled

Na jaren in Azië te hebben gewerkt, keerde Sigrid alvast huiswaarts om hun leegstaande huis in te richten alvorens haar man ook naar Nederland zou komen. De sombere, gedateerde woonkamer is aangepakt door de schilder met frisse wit-tinten en de haard in een stevig antraciet. Graag wilde Sigrid een modern en design inrichting waarbij ze nu ook eens kon genieten van het prachtige uitzicht over de weilanden. Haar man was aangenaam verrast! Het resultaat is prachtig in haar eenvoud.


«  –  »

1 reactie »

  1. Het heeft inderdaad een schitterend resultaat opgeleverd! Moedig om dit zonder je partners medeweten aan te pakken 🙂
    Ik ben wel benieuwd hoe ze aan de schilder is gekomen. Zelf zoek ik namelijk ook een betrouwbare schilder om de binnen boel onder handen te nemen. Al flink aan het rondkijken op onder andere: http://www.schilder-weetjes.nl/informatie/schilderen/waarom-schilderen.html maar hoor ook graag hoe andere mensen dit aanpakken.

    Comment: Sophie – 09. augustus 2011 @ 11:39

Leave a comment

 

Dennekampke 8 | 5221 BJ s-Hertogenbosch | T 073-6313337 | M 06-18391294 | (C) 2015 designed by Marleen